keskiviikko 20. syyskuuta 2017

Ryhmäydytään, ryhmäydytään!

1.9.2017 ryhmäydyttiin. Kokoontuminen aamulla varvin torilla, siitä sekaryhmät muiden Rasekon käsityöalojen kesken ja eikun kaupungille patsaita bongailemaan.

Kaksi päivän pääkohdetta olivat Wäinö Aaltosen museo jossa Jacob Hashimoton näyttely ja Luostarinmäen Käsityöläismuseo. Kumpikin itselleni uusi tuttavuus ja kummassakin mielenkiintoista nähtävää. Hashimoton näyttelystä kiinnosti varsinkin Armada-teos jossa puiset purjeveneet oli saatu lainehtimaan mielenkiintoisella tavalla.

Luostarinmäki oli itsessään vaikuttava laajuudessaan ja mielenkiintoinen tapa pistää vanhoja esineitä esille. Tulen varmasti sinne vielä palaamaan.

Kaikenkaikkiaan mielenkiintoinen  ja mukava päivä jossa ryhmäytymisosio tosin jäi kevyeksi mutta oman luokkamme sisällä jatkoimme ryhmäytymistä jälkilöylyillä paikallisessa. Siis loppujen lopuksi ryhmäytyminen olikin menestyksekäs!









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

My grande co...cajones!

Muheva tauko blogin kirjottelussa johtuu näennäisesti kiireisestä syksystä ja alkutalvesta. Yrityksen perustamistoimet ja siihen liittyv...