sunnuntai 10. syyskuuta 2017

Koulutielle

Kun alkukesästä 2017 löysin itseni Mynämäestä askartelemassa kartongista , puutikuista ja kumilangasta kännykkäkaiutinta mietin että saankohan kuitenkaan päätäni säädettyä opiskeluvaihteelle kun edellisestä oli kuitenkin aikaa jo 25 vuotta.
Kyseessä oli "suuntautumisalakohtainen tehtävä" ja haastattelu jossa kartoitettiin lähtökohtia opiskeluun. Tehtävä oli mukava pieni aivojumppa ja haastattelun jälkeen päivänpuolikkaasta jäi positiivinen maku. Tieto pääsystä tuli muutaman viikon päästä ja siitä alkoi varsinainen rahoituksen ja käytännön asioiden järjestely.
Olin jo aiemmin keskustellut työnantajani kanssa opintovapaalle siirtymisestäni  mutta nyt saatuani tietooni koulun ja alkamisajankohdan, pystyin täyttämään viralliset dokumentit ja hakemuksen aikuiskoulutustuesta. Viimeisiä työviikkoja leimasi vapautuneisuuden ja helpotuksen tunne. Viimeistään tässä vaiheessa tiesin ratkaisuni olleen oikea sillä työssäni olin jo syvälle urautunut eikä se tarjonnut minulle enää mitään mistä olisi kannattanut pitää kiinni. Ratkaisun olisin ehkä voinut tehdä jo aiemminkin mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

My grande co...cajones!

Muheva tauko blogin kirjottelussa johtuu näennäisesti kiireisestä syksystä ja alkutalvesta. Yrityksen perustamistoimet ja siihen liittyv...