tiistai 14. elokuuta 2018

Back to school..

Kesäloma ohi ja takaisin kouluun.. mutta hyvällä mielellä.
Opiskelijan kesäloma tuntui ainakin itselleni pitkältä vaikka kuukauden siitä vietinkin kesätöissä. Kesäduuni löytyi alaan sopivasti Protos/Demoksesta, Halikosta. Sieltä sain aimo annoksen kokemusta sarjatyönä valmistettavista huonekaluista. Tehdä sain paljon ja monipuolisesti, siitä iso kiitos Protos/Demokselle. Ja tietenkin tutustuin hyviin tyyppeihin ja sain arvokkaita kontakteja. WinWin.






Näin jälkikäteen lomaa arvioiden useasti itselleni jää tunne että loma olisi valunut hukkaan laakereilla lepäillen. Rankat helteet löysyttivät vetovieterin monena päivänä, varsinkin kun kämpässäni ei ollut ilmastointia, mutta tarkemmin ajateltuna tulihan sitä aktiviteettejakin harrastettua.
Moottoripyöräretket Saariston rengastien ympäri ja Norjan pikavisiitti, Kalajoen hiekkasärkät, pari pyöräretkeä lähiympäristöön, muutama mökkiyö parissakin kohteessa ja useampi "kävelyretki" Turun Jokilaivoille.. Vielä kun kesän kelit oli mitä mahtavimmat niin ei voi valittaa.








Loma oli ja meni mutta kesä vielä jatkuu. Omat tavoitteet koulussa liittyvät vahvasti tulevan yrityksen valmisteluun. Verkkokaupan perustamiseen ja tuotannon valmisteluun. Lisäksi ajatuksena on lisätä mallistoon uusia tuoteryhmiä mahdollisuuksien mukaan.. ideoita pulpahtelee ja se on aina mukavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

My grande co...cajones!

Muheva tauko blogin kirjottelussa johtuu näennäisesti kiireisestä syksystä ja alkutalvesta. Yrityksen perustamistoimet ja siihen liittyv...